nhalilah's FotoPage


My name: nhalilah buari
My Fotopage: http://nhalilah.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Masdalina Sanusi
Latest entry:Baju sekolah
View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
muai mohamed
Latest entry:F & M Kids Apparel
Check out our Facebook page. Thanks and happy shopping. http://www.facebook.com/pages/F-M-Kids-Apparel/187027704692141?sk=wall View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
Nor Liza Md Arif
Latest entry:Akhirnya, Kau Pergi Jua.. ha3
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
Budak NaKaL
Latest entry:BIbu and Cake collection
Yep!Turn bibu plak hapdet. Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je) :-D Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa :-D TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedi... View this Fotopage entry
khoirul amal
Latest entry:Trip to kuching
Alhamdulillah.. sampai juga ke kuching.. lagi pict kat my schoepentoeter.wordpress.com :-) View this Fotopage entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
mama adee
Latest entry:Adee n cousin Zhariff
View this Fotopage entry
sHiKiN iDRiS
TERUSKAN KE ENTRY DI BAWAH..... :-> :-> View this Fotopage entry
Bilerlah dapat rasa satay nih??
Nur admansyah
Latest entry:HAPPY 2nd BIRTHDAY TO ADAM!
Time flies...pejam celik, tak ku sedar bujang bongsu-ku dah menginjak ke 2 tahun. Alhamdulillah... Sejarah Adam : Dilahirkan pada 9pm di Pusat Perubatan Naluri, Wangsa Maju. :cloud9: Anak ke-3 dgn jarak 3 tahun dr abang Aiman (even Aiman & Aisyah juga 3 thn gap!) dgn berat 3.1 kg (EXACTLY SAME with kakak & abang-nya!) Miracle kan...? :omg_no: Ms lahir putih melepak but... now die plg tak cerah antara 3A. Camaner tu...? :oh_god: Seorang yg manja, tak byk karenah & ceria sokmo! even kt nurser... View this Fotopage entry
1 and half year @JJ, Setiawangsa
norry abby
Latest entry:4th Anniversary
Alhamdulillah, 13 Mei 2010 genaplah 4 tahun perkahwinan kami. Ni kek yang saya buat sempena anniversary kami Ni pulak gambar masa gi kelas kek and cupcake.. Ni pulak coklat, sangat seronok buat coklat disamping jadi my part time now Naim pulak sekarang 20 bulan n pandai macam2.Sangat comel. kenkadang penat nak melayan . Dah pandai cakap macam2, suka tengok citer upin dan ipin, suka tengok zikir kat astro oasis, faham apa2 yang kita cakap, kalau semayang siap mulut ... View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
nurulyun shafie
Latest entry:BLUEBERRY PICKING AND PICNIC AT GOOLWA BEACH
fuhhh lme x hupdet!habuk dah 1 inci heeee :-D wpun dah 3 hr thn bru...tp aku ttap nak wish happy new yr utk semua!semoga thn 2009 ni kita seme akan lebih cemerlang gemilang & terbilang :-> moga thn ni akan lebih baik dr thn2 yg sblmnya....insya allah... n3 kali ni psl kitorg sekali lg wat rombongan cik kiah pegi bluebrry picking & cr cockels/kepah kat goolwa beach...journey amik msa x smpai sejam..kitorg bertolak dr umh kol 9am...destinasi 1st adalah bluberry farm...1st time nak pick blueberry nih! LOL b... View this Fotopage entry
otw blk
lynn yamin
Latest entry:cats calendar 2009 for sale
cat calendar... 2009 all cute miut cats in ur calendar now.... get it RM10.00 per piece price including postage within malaysia interested.... sms me at 017 2395885 we will send u acc num once we received the payment we will send it to u as soon as posible View this Fotopage entry
calendar 2009
Jai Apis Nina Hafie
Latest entry:Its time to say goodbye
http://apis585.blogspot.com() Beautiful aunties, charming uncles & adorable friends.... See you guys @ our http://apis585.blogspot.com(new place) View this Fotopage entry
Posing mangga yg wajib
adi lina
Latest entry:Blank
View this Fotopage entry
Mummy Roz
Latest entry:Hanya RM3.33
Setelah sekian lama berdiam diri...jeng...jeng...jeng...Roz nak share sedikit maklumat untuk perlindungan diri dan medikal kad (cashless card, boleh admitted kat private panel hospitals without deposit), cuma dengan RM3.33 sehari. View this Fotopage entry

Latest entry:Dress daania lg
View this Fotopage entry
NorAbidah Ismail
Latest entry:Intro
Lama sungguh tak update fp ni. nantilah update kemunculan adik kepada adham- WIDAAD. Tungguuuu ya kawan2.... View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
mizhanim mohamad shahimin
Latest entry:Pesal tak hupdate lama?Mana ENTRY raya?
Hmm..mmg la lama bebenor tak update.. Pesal? Ha..kalau nak criter..panjang seh... Boleh ker buat bullet points? (ekekeke..ni gara2 mata pinau2 buat report la nih!!!) Banyak sebab la....and this was the worst eid celebration ever!!! Bukan sbb kat sini tak meriah sambutannyer.. Kalau nak ikutkan...pantang weekend ajer, ader umah terbuka.. bukan satu...bukan dua...tapi 5-6 buah rumah!! Taubat!!! Kat Mesia pon tak cenggini rasanyer.. So pesal nih? Sebab2 nyer adalah..jeng-jeng-jeng: 1. Tak sihat..(k... View this Fotopage entry
beskut raya...
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
whooz fauzi
Latest entry:Ayun & Idan
kompang di palu pengantin baru duduk bersanding tersipu malu kompang di palu pengantin malu moga bahagia ke anak cucu :cloud9: Apa yang aku boleh katakan, ianya sebuah majlis yang ringkas dan berjalan lancar. Makanan tip top! Sambil tunggu pengantin tiba di luar dewan, angin bertiup punya la sedap. Macam wedding tepi laut je LOL . Anyway, Selamat pengantin baru Yun! View this Fotopage entry
Salfaezan Pilus
Latest entry:Oh..Dr SMS!
Program: Sesi Motivasi bersama Dato' Dr Sheikh Muszaphar Shukor anjuran Maxis Cyberkids Location: SMK Tun Abd Razak, Kuching Date: 08.08.08 Xsangka dapat peluang jumpa Angkasawan Negara yg hensem bak prince charming ni... program ni bkn kt sekolah aku, tp aku ditugaskan bawak students pegi sini.. time ni baru rasa beruntung jadi cikgu.. jgn mara ye! View this Fotopage entry
Free gift..his book. Must read!
Yusrina Mohamat Hata
Latest entry:Kasih sayang yg suci!!
Dah lama sangat tak update FP.. Sbbnye, aku dah ada blog.. http://ibuaz.blogspot.com Ni gambar anak2... Azyana mmg sgt sayang kat Azzalea... View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
rosnita sahrani
Latest entry:My New Hair Style :p
Assalammualaikum... Hai nama saya Ku Nur Hazarina Binti Ku Haizal. Umur saya 4 tahun. Hari ini dalam sejarah, saya gunting rambut kat salon. Selalunya abah saya yang gunting rambut saya. Tapi sekarang saya dah pandai demand nak gunting kat salon. Nak fesyen rambut macam kanak2 kat dalam rancangan Tom2 Bak tu.... :-D yeahhh saya suka hati...saya sangat suka hati... LOL Kita ppposssing dulu sebelum gunting :-D eeiii.....rasa seriau je tau bila aunty ni start mengunting :-) kasi blow sikit... View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
Naddim NauFaL PasYa
Latest entry:Our 2nd Anniversary
today [24 june 2008] is ouR 2nD AnnivErsary :) ~Dear Abg...Luv you yeSterDay..Luv yoU stiLL..ALways haVe..ALways wiLL....~ "Happy our 2nd wedding anniversary abg..Dalam suka duka ku ingin tetap bersamamu" View this Fotopage entry
ottEr
Tgtg Tgtg
Latest entry:ooh dear..
biler anak daraku decided to have a little 'taste' of make up!i feel like crying when i saw her like dat!howlah she can possibly thought dat stamp pad is the same thing as compact powder!aiyooo... to pompan (u know who u r)it's all ur fault!ko lah ni pepandai dok makeup dpan dia ritu..lenkali cube lh wat bende brpekdah sket dpn bdk kecik..heheh View this Fotopage entry
amer husen!dh 3 mulan!
aku bye
Latest entry:LINK AKU YANG BARU!!!!
aku dah pindah kat sini plak... jom datang beramai-ramai... http://akubye.wordpress.com/ View this Fotopage entry
syarifah zyurina nordin
Latest entry:Our new home
Please come n visit us at http://zyufa.blogspot.com View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
janiza jan
Latest entry:merajuk
ini gaya raaiQ merajuk... 'org merajukla...kenapa amik gambar!!!!!' lagi berang nampaknya... takutnya..meh kita pujuk dia..errrmm..dah ok kan...? View this Fotopage entry
auuumm..
Baiti Mustafa
Latest entry:Hannah And Hamzah
View this Fotopage entry
ojie nasir
Latest entry:Katakan Tidak pada Spekulasi
Entry sebelum ini terpaksa dibuang disebabkan komen2 yang agak marabahaya dari anda.. Apa yang saya boleh nyatakan ialah, ia hanya pemberian ikhlas dari seorang kawan, tidak lebih dari itu.. Harap maklum.. :-> :-> :-> View this Fotopage entry
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
ZaRa AbDuLHaMiD
Latest entry:VENICE
..tHe sTresS BusTer..another unforgettable event in mylife.. ..kenangan itu indah.. View this Fotopage entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...

View this Fotopage latest entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Jingga Hamizaehc
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016